Четвер, 18 квітня 2024

hr dor 2024

Новини

Діти Цеброва, Курівців та Воробіївки взяли участь у “Веселих канікулах з Богом"

DSC 6115На дитячо-юнацькому таборі, що тривав з 22 по 26 липня, відпочило близько 85 дітей. Захід відбувся з ініціативи о. Ігоря Тарнавського при парафії УГКЦ Покрови Пресвятої Богородиці с. Цебрів. Для організації табору священик запросив аніматорів з Тернополя та вихованців Тернопільської духовної семінарії імені Патріарха Йосипа Сліпого.

"Хоча табір займав лише пів дня, але програма була дуже наповненою, - каже о. Ігор Тарнавський. - Всі поверталися додому втомленими, проте щасливими та радісними". Організатори поділили учасників на чотири вікові групи, до кожної з них було закріплено анімарота.

Священик каже, що кожен день розпочинався і закінчувався молитвою за всіх присутніх. Також молилися спільно молебень до Пресвятої Богородиці, співали християнські пісні з рухами, які діти особливо вподобали, танцювали веселі банси, брати проводили катехизацію, різноманітні ігри, а ще залучалися до праці в гуртках, де малювали, робили писанки, аплікації.

"В четвер ввечері ми організували дискотеку у вишиванках для дітей та їхніх старших братів і сестер, на яку прийшли і батьки, які радо танцювали з молоддю. Всі мали змогу потанцювати та дуже весело провести час... А в пятницю після молебеня на подвірї церкви для батьків було проведено заключний концерт, де діти могли проявити свій талант, набутий не лише на таборі". Діти танцювали, співали, показували сценки, декламували вірші. Ще були виставлені дитячі роботи, виконані під час гуртків.

Цей табір довів, що життя з Богом яскраве, веселе, сповнене пригод, позитивних емоцій та незабутніх життєвих уроків, - додав священик. - Завдяки тому, що всі були відкриті на Божий провід і поміч, співпраця виявилася злагодженою і пізнавальною. Кожен йшов на поступки заради інших, дарував свій час, допомагав, підтримував, ділився тим, що має. Це дало змогу пізнати сенс справжньої дружби, яка вимагає безкорисливої любові та жертовності”.

прес-служба архиєпархії

Публікації "Божого сіяча"

НЕПЕРЕРВНА МОЛИТВА ЗА УКРАЇНСЬКЕ ВІЙСЬКО

Приєднуйтесь до нас

 

Відеогалерея

pop