Вівторок, 23 квітня 2024

Новини

У Зарваниці зустрілися члени координаційної групи по стратегії розвитку УГКЦ

jg426-28 травня у Марійському духовному центрі "Зарваниця" триває робота координаційної група зі стратегії розвитку УГКЦ "Жива парафія - місце зустрічі з живим Христом". На сесіях присутні відповідальні єпархіальні координатори, а також преосвященні владики Кен Новаківський, єпарх Нью-Вестмінстерський, Богдан Дзюрах, секретар Синоду єпископів УГКЦ, Венедикт Алексійчук, єпископ-помічник Львівської архиєпархії, та Богдан Манишин, єпископ-помічник Стрийський.

Архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський кир Василій Семенюк привітав гостей у Марійському духовному центрі. Присутні обговорили ряд важливих питань, серед яких найбільше приділили уваги аналізу перебігу єпархіальних соборів на тему "Жива парафія - місце зустрічі з живим Христом".

У ході зустрічей владика Богдан Дзюрах повідомив про те, що Святіший Отець Франциск, Папа Римський, благословив рішення Синоду Єпископів УГКЦ про іменування високопреподобного отця Йосафата Мощича на єпископа-помічника Івано-Іванківської архиєпархії.

прес-служба архиєпархії

світлини Романа Демуша

Публікації "Божого сіяча"

НЕПЕРЕРВНА МОЛИТВА ЗА УКРАЇНСЬКЕ ВІЙСЬКО

Приєднуйтесь до нас

 

Відеогалерея

pop