Вівторок, 23 квітня 2024

Новини

У Будилові відбулися «Веселі канікули з Богом»

IMG 0839Понад 100 дітей взяли участь дитячо-юнацькому таборі «Веселі канікули з Богом», який відбувся при парафії УГКЦ у с. Будилів Козівського району. Впродовж 7 днів, починаючи з 8 червня, діти щоденно брали участь у Святій Літургії, слухали духовні поучення від адміністратора храму о. Андрія Гураля, взяли участь у різноманітних ігра та забавах.

Цікаве дозвілля дарували дітям семінарист Володимир Сабало та аніматори – учні 9 класу місцевої школи.

«Наука, яку отримали наші діти протягом тижня, надзвичайно цінна і потрібна для подальшого життя, - розповідає Світлана Лісовська, - адже душа дитини, що вірить у Бога, така ж дорогоцінна в Його очах, як і ангели, що перебувають біля Його престолу".

"Сім днів пролинуло дуже швидко, і ось уже у суботу відбулося закриття Веселих канікул. Закінчилося свято великим концертом «Україна в нас єдина», на якому усі діти мали змогу продемонструвати таланти, якими щедро їх обдарував Господь та свою любов до рідної землі – України».

Вкінці для юних учасників святкового вечора відбулося запалювання ватри, як символу гарячої віри і любові до Бога і Батьківщини. «Дуже приємним було і те, що на святі були присутні діти і батьки з сусідніх парафій – Медови, Золочівки, Таурова. Це свідчить про те, що ми – одна велика родина у Христі, ми – українці, і Україна в нас – єдина», - зазначила Світлана Лісовська.

прес-служба архиєпархії

повідомила Світлана Лісовська

Публікації "Божого сіяча"

Приєднуйтесь до нас

 

Відеогалерея

pop