Четвер, 18 квітня 2024

hr dor 2024

Новини

Тернопільський "Карітас" організував осінні канікули школярам

Цими днями під час осінніх шкільних канікул підопічним проектів «Мобільна робота з молоддю» та «Психологічна підтримка - рука допомоги переселенцям» Тернопільського благодійного фонду «Карітас» організували відпочинок та активне дозвілля.

a1

Як повідомляють волонетри фонду, діти та молодь намалювали спільне полотно, у якому захотіли зобразити Тернопільський «Карітас» і своє дозвілля у ньому. Іншого дня, вже вкотре вони реалізовували свої кулінарні здібності. На цей раз діти більше дізналися про мексиканську кухню і кожен вперше у житті спробував готувати страву гуакамоле.

Наступного дня діти спланували велопохід. Вони самостійно склали маршрут, приготували для себе перекуску і вже спільно з працівниками вирушили у дорогу. Під час цієї мандрівки багато чого могли навчитися. Долати різні перешкоди, діяти як одна команда, враховувати сильні та слабкі сторони один одного.

На завершення канікул залишили найбажаніші розваги: похід на каток та боулінг. До даного походу залучили також дітей із родин переселенців. Організаторами акції виступили працівники проектів «Мобільна робота з молоддю», а також «Психологічна підтримка - рука допомоги переселенцям». Спонсором дійства був «Благодійний фонд «Подоляни».

a2a3a4

прес-служба архиєпархії

Публікації "Божого сіяча"

НЕПЕРЕРВНА МОЛИТВА ЗА УКРАЇНСЬКЕ ВІЙСЬКО

Приєднуйтесь до нас

 

Відеогалерея

pop