П'ятниця, 29 березня 2024

Новини

Священик-капелан відвідав ув'язнених жінок у виправній колонії Збаража

11 лютого, у Всесвітній День хворого, в’язничний капелан отець Омелян Колодчак разом з волонтерами відвідали засуджених жінок, які знаходяться на лікуванні у тублікарні Збаразької виправної колонії 63. Для ув’язнених жінок в каплиці св. великомученика Димитрія був відправлений Молебень за недужих, відчитані молитви на оздоровлення до лікаря і цілителя св. Пантелеймона.

DSC 1612

Отець Омелян звернувся до присутніх з такими словами: "Сьогодні ми тут, щоб показати вам, що ви не самотні у своєму терпінні фізичному, чи душевному. Весь світ сьогодні єднається з вами у своїй молитві за хворих. Цей день був проголошений папою Іваном Павлом ІІ, щоб підтримати всіх хворих і показати їм що про них пам’ятають і за них моляться. Дуже цінним для хворих є розуміння того, що їхній біль розділяють. Ми тут, щоб з вами спільно помолитися за всіх недужих цієї лікарні, щоб Господь зцілив всі ваші болі і рани тілесні, чи душевні. За молитвами цілителя Пантелеймона і через помазання єлеєм нехай Господь вас благословить. В житті кожної людини радість змінюється випробуваннями і навпаки. Все не вічне. Я зичу вам сьогодні правдивої радості, що Господь вас не залишив самотніми у ваших випробуваннях. Він знає про вас все. Зверніться до нього у своїй щирій молитві і він вас вислухає. Пізнайте сьогодні радість, яку Господь вам приготовив через благословення і окроплення вас водою Йорданською".

На відділення лікарні отець Омелян подарував начальникам відділень образи св. Пантелеймона і Акафісти до цілителя Пантелеймона. Наостанок всі спільно помолилися за зцілення всіх хворих і за мир і спокій в Україні.

Заступник начальника установи з виховної роботи Людмила Василівна Леськів подякувала отцю Омеляну за молитву, за постійну духовну опіку над засудженими жінками і працівниками установи.

За всіх хворих, що перебувають на лікуванні у тублікарні окремо ще помолилися до Матері Божої біля каплички Покрови Божої Матері, що знаходиться на території тублікарні.

DSC 1622DSC 1630DSC 1635

повідомила Надія Тхір

Публікації "Божого сіяча"

НЕПЕРЕРВНА МОЛИТВА ЗА УКРАЇНСЬКЕ ВІЙСЬКО

Приєднуйтесь до нас

 

Відеогалерея

pop