Субота, 20 квітня 2024

hr dor 2024

Новини

У Тернопільській семінарії відбувся День духовної віднови

11 лютого у надвечір’я празника Трьох Святителів у Тернопільській духовній семінарії імені Патріарха Йосифа Сліпого відбувся День духовної віднови. Студенти духовного закладу під проводом ректора семінарії о. Івана Римара роздумали над життям святих Йоана Золотоустого, св. Василія Великого та св. Григорія Богослова.

DSC 02701

Усе розпочалося у храмі Вознесіння ГНІХ смт. Велика Березовиця молитвою Вечірні та Утрені, а відтак Божественної Літургії, яку отці служили опівночі. Наступного дня відбулася конференція на тему корупції. Отець Іван Римар висвітлив різні сторони цієї хвороби нашого суспільства, зокрема юридичний та моральний аспект. Опісля, зачитав звернення Синоду Єпископів, що стосується даної проблематики.

Після обіду до семінарії завітав отець Микола Медюх, який згідно з декретом Архиєпископа і Митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія (Семенюка), належить до числа особливих проповідників Божого милосердя у цей Ювілейний Рік. Отець говорив про різні аспекти та форми милосердя у сучасному світі, про це повідомляє сайт семінарії.

DSC 02411DSC 02651DSC 02761

прес-служба архиєпархії

Публікації "Божого сіяча"

НЕПЕРЕРВНА МОЛИТВА ЗА УКРАЇНСЬКЕ ВІЙСЬКО

Приєднуйтесь до нас

 

Відеогалерея

pop