П'ятниця, 19 квітня 2024

hr dor 2024

Новини

У Зарваниці відбуваються реколекції для священиків

Три тури великопосних реколекцій для священиків Тернопільсько-Зборівської архиєпархії проходять у Марійському духовному центрі Зарваниця. Перший тур відбувся 21-23 березня, другий - 23-25 березня, з 28 по 30 березня духовні вправи відбудуть учасники третього туру.

IMG 3409

У днях духовної віднови візьмуть участь близько 300 священнослужителів. Душпастирі слухають духовні науки Владики Теодора (Мартинюка), Єпископа-помічника Тернопільсько-Зборівського УГКЦ.

«У Рік милосердя Бог прийшов нас шукати та хоче прощати кожному, - наголосив Архиєрей. – Бог радіє з нашого покаяння, Він має велику радість нам прощати». Єпископ зробив основний акцент на тематиці Божого милосердя у своїх науках, адже саме 2016 рік проголошений надзвичайним Роком милосердя у Католицькій Церкві. «Господь про кожного думає і дбає. У святий Рік Божого милосердя ми повинні відчути Божу опіку над нами».

Окрім слухання наук священики молилися церковне правило, Хресну дорогу, Молебень, служили Літургію напередосвячених Дарів.

Реколекції для душпастирів проводяться щорічно. Для того, щоб 300 священиків архиєпархії могли духовно відновитися раз у рік, їх поділяють на декілька турів.

IMG 3381IMG 3431IMG 3454

прес-служба архиєпархії

Публікації "Божого сіяча"

НЕПЕРЕРВНА МОЛИТВА ЗА УКРАЇНСЬКЕ ВІЙСЬКО

Приєднуйтесь до нас

 

Відеогалерея

pop