П'ятниця, 19 квітня 2024

hr dor 2024

Новини

Митрополит Василій очолив Хресну дорогу у Збаражі

3 квітня, у Хрестопоклінну неділю, вулицями старовинного Збаража пройшов Хресний хід за участю Архиєпископа і Митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія (Семенюка), священиків Збаразького деканату, семінаристів Тернопільської духовної семінарії ім. Патріарха Йосифа Сліпого та великої кількості вірних.

se 7

Розпочинаючи Хресну дорогу в храмі Христового Воскресіння, Митрополит Василій звернувся до всіх людей з закликом до посиленої молитви за мир і спокій в Україні, взиваючи до Божого Милосердя, щоб Господь вислухав спільне щире благання і зглянувся над українським народом, припинилося кровопролиття на Сході України. А ще владика попросив молитися за тих, хто зараз на передовій, за волонтерів, за матерів, які втратили своїх синів в боротьбі за волю України.

Проходячи стацію за стацією від Воскресенської церкви до церкви святого Юрія з розважаннями, молитвою і страсними піснями, хрест почергово несли: священики; батьки Героїв Небесної сотні; учасники АТО і волонтери; братчики, сестриці і спільноти храмів Збаража і сіл Травневе і Кретівці; працівники відділу культури, бібліотеки, музичної школи, заповідника «Замки Тернопілля»; представники влади, держслужбовці; переселенці, репресовані; медпрацівники; освітяни.

se 1se 2se 3se 4se 5se 6

повідомила Надія Тхір

Публікації "Божого сіяча"

НЕПЕРЕРВНА МОЛИТВА ЗА УКРАЇНСЬКЕ ВІЙСЬКО

Приєднуйтесь до нас

 

Відеогалерея

pop