П'ятниця, 29 березня 2024

Новини

У с. Підгора-Зеленче викладачі та студенти молилися Хресну дорогу

В понеділок, 11 квітня, п'ятого тижня Великого посту на парафії Різдва св. Івана Хрестителя с. Підгора - Зеленче Теребовлянського деканату викладачі та студенти Теребовлянського вищого училища культури разом з прихожанами молились Хресну дорогу «За ласку прощення своїх гріхів і гріхів цілого світу».

DSC 0673

Хресну дорогу очолив адміністратор парафії о. Ігор Сип'як. Усім присутнім у Божому храмі о. Ігор пригадав, що найважливішою метою посту є переміна свого життя, покаяння і навернення. А молитва, піст, стриманість від тих чи інших страв є надзвичайно важливими духовними середниками для досягнення цієї мети.

Він також пригадав усім присутнім слова Святого Івана Золотоустого: "Виривайте гріх із своєї  душі. ХХІ століття у якому ми живемо є найстрашніше для людства бо у ньому суспільство оправдовує неправду і гріх, переконуючи себе у правоті своїх дій, змішуючи розуміння добра і зла.

Якщо вчасно не зупинитись, не визнати, не розкаятись, не прийняти Святих Христових таїн то це падіння може бути безповоротне. Наша епоха відрізняється від інших тим, що змішання добра і зла привело до повної зневаги, ігнорування і порушення Божого закону не тільки на рівні світогляду і переконань та вчинків кожної людини, а також на рівні закону, як ми це бачимо у багатьох країнах світу. Коли гріх, який колись був знищений вогнем і сіркою над містами Содому і Гомори, нині проголошують правом людей, повторяючи тим самим трагедію Содому і Гомори".

DSC 0683DSC 0656

повідомив о. Богдан Винницький,

прес-секретар Теребовлянського деканату

Публікації "Божого сіяча"

НЕПЕРЕРВНА МОЛИТВА ЗА УКРАЇНСЬКЕ ВІЙСЬКО

Приєднуйтесь до нас

 

Відеогалерея

pop