Вівторок, 16 квітня 2024

hr dor 2024

Новини

У Грабківцях та Млинівцях відбулася Хресна дорога за мир в Україні

Сповна відчути страждання Ісуса, особливо у часі Великого посту, допомагає Хресна дорога, яку кожен переживає не так фізично, як, насамперед, в душі. Зрозуміти страждання Сина Божого — від засудження і до розп'яття — спробували учасники Хресної дороги сіл Грабківці та Млинівці Зборівського деканату. Це вже був п’ятий Хресний хід.

fa1

Цьогоріч він відбувся 15 квітня, вірні молилися за мир в Україні та припинення війни. Під час Хресної дороги молилися також за войнів АТО та їхніх матерів, волонтерів, Надію Савченко, підростаючу молодь, єдність народу, шанобливе ставлення до навколишнього середовища; вшанували пам’ять загиблих героїв України загалом та місцевого героя Назарія Кулинця зокрема. Хрест несли священик із Марійською Дружиною, хористи, спільноти, підприємці, представники влади, парафіяни.

Наприкінці Хресного ходу до присутніх звернувся місцевий парох о. Андрій Мушинський. Він наголосив, що наша держава в даний час також іде своєю Хресною дорогою і закликав всіх до єдності, взаєморозуміння, самопожертви і любові. Закликав брати приклад у Спасителя, Який заради Своєї любові до людей переніс страждання і хресну смерть.

Організаторами молитви виступила молодь сіл під проводом отця Андрія Мушинського та дяка Ігоря Лемика.

fa2

fa3

повідомив Михайло Небельський

Публікації "Божого сіяча"

НЕПЕРЕРВНА МОЛИТВА ЗА УКРАЇНСЬКЕ ВІЙСЬКО

Приєднуйтесь до нас

 

Відеогалерея

pop