П'ятниця, 19 квітня 2024

hr dor 2024

Новини

На парафії Христового Воскресіння м. Збараж відбулися «Веселі канікули з Богом»

З 26 червня по 3 липня пройшли веселі канікули при парафії Христового Воскресіння у Збаражі.Щодня майже сотня дітей від 6 до 16 років збиралися разом, щоб не лише весело провести літній час відпочинку, а й дізнатись чимало нового, збагатити свій духовний світ. Цьогорічні «Веселі канікули з Богом» мають гасло «Блаженні милосердні», оскільки 2016-ий проголошений Папою Римським Франциском Роком Божого милосердя.

2a

− З нашою допомогою, − каже брат Руслан Михалінчик, − діти можуть краще розглянути діла милосердя щодо душі і тіла. Брати-семінаристи під час катехизації роблять великий наголос на ділах милосердя. Найважливішими моментами цих канікул є Свята Літургія, яку діти відвідують щодня, мають нагоду посповідатись, прийняти Святе Причастя.

Загалом хлопчики і дівчатка впродовж дня мали дуже насичену програму − це великі і малі ігри, банси, різноманітні гуртки з рукоділля (квілінг, витинанки та інші), які ведуть аніматори, походи у парк, на стадіон, цікаві місця відпочинку. Займалися з дітьми четверо семінаристів Тернопільської вищої духовної семінарії ім.Й.Сліпого та місцеві молоді аніматори, які впродовж навчального року пройшли спеціальну підготовку у школі християнських аніматорів у Великій Березовиці. Одна з них − десятикласниця Іра Польова. − У таборі в ролі аніматора я вперше, − каже дівчина. − Раніше приходила сюди лише відпочивати. Сподобалось. Тепер хочу й сама допомагати молодшим пізнавати Бога. Кожен аніматор має бути прикладом для дітей як в одязі, так і поведінці, нести позитив, завжди демонструвати свою вихованість і приязне ставлення, бути радісним. Думаю, саме ці якості захоплюють дітей, і вони з радістю поспішають до нашого табору.

На завершення Веселих канікул всіма учасниками був поставлений святковий виступ, де діти мали змогу продемонструвати свої таланти.

2b2c2d2e2f2g2k2l

повідомила Надія Тхір

Публікації "Божого сіяча"

НЕПЕРЕРВНА МОЛИТВА ЗА УКРАЇНСЬКЕ ВІЙСЬКО

Приєднуйтесь до нас

 

Відеогалерея

pop