П'ятниця, 19 квітня 2024

hr dor 2024

Новини

Діти Семенова та Залав'я взяли участь у "Веселих канікулах з Богом"

З 18 по 24 липня при парафіях сіл Семенів та Залав’я відбулися «Веселі канікули з Богом». Організатором канікул, які проходили під гаслом «Блаженні милосердні», виступив о. Василь Ничиник.

SAM 3374

Протягом тижня діти мали змогу не лише гарно провести час в колі друзів та аніматорів, але й дізнатися багато цікавої і корисної інформації, збагатити свій духовний світ.

На «Веселі канікули з Богом» збиралося понад 40 дітей. Кожен день проходив за певним графіком, складеним аніматорами. Розпочиналося все зі Святої Літургії, на якій діти приступали до Святого Причастя. Потім вивчали нові пісні, танці, банси, з особливим захопленням брали участь в малих та великих іграх, різних квестах.

Щоденно діти уважно слухали катехизацію. Оскільки цей рік є приуроченим Божому Милосердю, то і основна увага під час катехизації зверталася на діла милосердя для душі і тіла.

На завершення для дітей було організовано святковий солодкий стіл. Загалом, тиждень «Веселих канікул з Богом» був переповнений щирими дитячими усмішками, яскравими і позитивними емоціями, радістю і Божим Милосердям.

SAM 3393SAM 3394SAM 3413SAM 3421viber image

повідомив о. Богдан Винницький,

прес-секретар Теребовлянського деканату

Публікації "Божого сіяча"

НЕПЕРЕРВНА МОЛИТВА ЗА УКРАЇНСЬКЕ ВІЙСЬКО

Приєднуйтесь до нас

 

Відеогалерея

pop