П'ятниця, 19 квітня 2024

hr dor 2024

Новини

У Козівському деканаті відбувся День молоді

28 липня, з нагоди празника св. рівноапостольного князя Володимира, на парафії св. Апостолів Петра і Павла смт. Козова відбувся деканальний з’їзд молоді. Організатором заходу став декан Козівський о. Роман Рокецький за участю священників деканату, зокрема о. Володимира Наконечного та о. Володимира Шмигеля, які є відповідальними за працю з молоддю в деканаті.

 DSC0135

Особливим гостем заходу став о. Орест Павлівський, голова комісії у справах молоді Тернопільсько-Зборівської архиєпархії, який передав учасникам Дням молоді привітання від імені Архиєпископа і Митрополита Василія (Семенюка).

Божественну Літургію очолив декан Козівський о. Роман Рокецький, а духовне слово до молоді виголосив о. Олег Харишин. Священики впродовж Літургію уділяли Святу Тайну Сповіді. Відтак з нагоди свята Володимира Великого було проведено Чин відновлення хресних обітів та освячено воду.

 DSC0120

Священики та парафіяльна молодь підготували на площі біля Собору благодійну ярмарку. Кошти, виручені на ярмарці, а саме 4083 гривень були передані на лікування вродженої патології обох нирок Зятик Анастасії Михайлівни.

Опісля був проведений концерт, у якому брали участь діти із всіх парафій деканату. Учасники у різноманітних виступах представляли свої парафії. Активну участь у організації та проведенні з’їзду брали аніматори Козівського деканату та семінаристи. Завершився з’їзд урочистим запаленням ватри, спільною молитвою і благословенням.

 DSC0097 DSC0150 DSC0171 DSC0315

повідомив о. Володимир Шмигель

Публікації "Божого сіяча"

НЕПЕРЕРВНА МОЛИТВА ЗА УКРАЇНСЬКЕ ВІЙСЬКО

Приєднуйтесь до нас

 

Відеогалерея

pop