П'ятниця, 19 квітня 2024

hr dor 2024

Новини

Владика Теодор візитував парафію с. Жеребки

Незабутнім на довгі роки стане для вірних парафії Успіння Пресвятої Богородиці Підволочиського деканату день 27 листопада. З Архиєрейськими відвідинами, приуроченими 25-річчю офіційної реєстрації церкви, до вірних завітав Єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівський Теодор (Мартинюк). Високодостойного гостя щирими словами та короваєм вітали діти та парох церкви о. Володимир Фурман.

a1

Архиєрейську Божественну Літургію разом із Владикою співслужили декан Підволочиський о. Михайло Валійон, священики деканату. У молитві взяв участь о. Василій Блаватний, парох православної громади. Щиро раділи усі від присутності у храмі о. Аліпія Федуна, настоятеля Унівського монастиря, адже його батько родом із с. Жеребки.

Своїм натхненним ангельським співом торжество возвеличили семінаристи Тернопільської духовної семінарії імені Патріарха Йосифа Сліпого.

Преосвященніший владика звернувся до вірних із словами пастирського повчання та батьківської настанови, поблагословив усіх присутніх на добрі справи, на здоров’я і молився за Господню ласку для парафії та мир і спокій в Україні.

Вкінці отець Володимир Фурман подякував Владиці Теодору за архипастирський візит.

a5a3a4a6a7a2

повідомив о. Володимир Фурман

Публікації "Божого сіяча"

НЕПЕРЕРВНА МОЛИТВА ЗА УКРАЇНСЬКЕ ВІЙСЬКО

Приєднуйтесь до нас

 

Відеогалерея

pop