П'ятниця, 19 квітня 2024

hr dor 2024

Новини

У Прошовій освятили парафіяльне проборство

20 червня в парафії Успення Пресвятої Богородиці с. Прошова освятили проборство. Помешкання для священика та парафіяльних заходів було спорудженно з благословення та допомоги Архиєпископа і Митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія (Семенюка).

100 7264

Чин освячення здійснив декан Велико-Березовицький о. Василь Брона у співслужінні о. Михайла Рудака, настоятеля храму Успення Пресвятої Богородиці у с. Прошова, а також о. Романа Габрилея, сотрудника з храму Вознесіння Господнього с. Настасів, о. Євгена Флисти, настоятеля з храму Різдва Пресвятої Богородиці с. Смиківці.

Після урочистої Божественної Літургії о. Михайло виголосив щиру подяку усім жертводавцям, доброчинцям і молільникам за цю справу. Опісля усі процесійним ходом вирушили на посвячення парафіяльного приборства. На цьому святі були присутні священики, жертводавці, представники місцевої влади, парафіяни с. Прошови, парафіяни парафії Зіслання Святого Духа с. Теофілівка, а також гості.

Отець Василь Брона звернувся до присутніх з духовною наукою, в якій закликав робити все для Бога як найкраще. «Не є важливо скільки ми помогли і зробили, але важливим є з яким наміром серця це робимо». Завершилися урочистості з врученням подячних грамот жертводавцям: підприємцям, агрофірмам, а також усім хто працею, транспортом долучився до цієї справи.

100 7226

100 7215

повідомив о. Михайло Рудак

Публікації "Божого сіяча"

НЕПЕРЕРВНА МОЛИТВА ЗА УКРАЇНСЬКЕ ВІЙСЬКО

Приєднуйтесь до нас

 

Відеогалерея

pop