Субота, 20 квітня 2024

hr dor 2024

Новини

У селі Прошова відбулися «Веселі канікули з Богом»

З 25-30 липня в селі Прошва (Тернопільський район) на парафії Успення Пресвятої Богородиці відбувся табір для дітей і молоді «Веселі канікули з Богом». Темою цьогорічних канікул стало Боже Милосердя та як у своєму житті використовувати діла милосердя для душі і тіла. Організатором цього дійства став о. Михайло Рудак, місцевий душпастир.

100 7502

Впродовж тижня діти мали змогу брати активну участь у Святій Літургії, користати з святих Тайн Покаяння та Євхаристії. Допомагали священику брати-семінаристи та аніматори.

У таборі взяло участь 75 дітей. Кожен день розпочинався Божественною Літургією, яку співали діти і старші, а також повчальним словом проповіді про діла милосердя для душі і тіла. Брати Володимир Костик і Ігор Кульчицький виголошували катехизаційні науки.

Кожного дня була тематична розвиваюча гра, де діти могли, граючись один з одним, впроваджувати діла милосердя у своє життя. Також навчилися танцювати банси.

Вкінці табору організовали великий солодкий стіл, а також ватру, під час якої діти з батьками і парафіянами співали духовних та патріотичних пісень. Присутні подякували братам-семінаристам та священику за молитву та науки, а аніматорам - за їх невтомну працю.

100 7547100 7586100 7604100 8138

повідомив о. Михайло РУДАК

Публікації "Божого сіяча"

НЕПЕРЕРВНА МОЛИТВА ЗА УКРАЇНСЬКЕ ВІЙСЬКО

Приєднуйтесь до нас

 

Відеогалерея

pop