Середа, 24 квітня 2024

«Матерям в молитві» с. Городище – 2 роки

SAM 13053 серпня з нагоди другої річниці заснування спільноти «Матерів в молитві» до храму Успення Пресвятої Богородиці с. Городище Козівського району з’їхались учасниці однойменних спільнот навколишніх сіл: Таурова, Дмухівців, Козлова, Слобідки, Яструбово, Купчинці, Денисів, Плотича. Серед запрошених були представники парафій міста Бузька Львівської і Білої Церкви Київської областей.

Спільну молитву розпочали Молебнем до Пресвятої Богородиці, яку очолив духівник спільноти Тернопільсько-Зборівської архиєпархії о. Василь Чамарник.

«Його змістовна проповідь мережана життєвими прикладами допомогла присутнім відчути силу і важність молитви, особливо коли вона зринає в згромадженнях чи сімейному колі, - розповідає Олеся Зінченко. - В проханнях виділялись звернення за мир в державі, про успішну службу наших вояків, про дальшу щасливу долю українського народу, щасливе майбуття нашої молоді, підростаючого покоління а також про стабільність і економічний розвиток України».

На завершення парох о. Богдан Зінченко подякував усім за участь у спільній молитві, духовній програмі. Слова вдячності линули і на адресу о. Василя Чамарника за духовну підтримку єднання у спільній молитві і заохочення до вдосконалення християнських чеснот.

прес-служба архиєпархії

повідомила Олеся Зінченко