П'ятниця, 29 березня 2024

Марійській дружині смт. Козлів – 10 років

IMG 47259 листопада Марійська дружина парафії Вознесіння Господнього смт. Козлів відсвяткувала 10-тилітній ювілей. У місцевому будинку культури відбувся духовний вечір, на який прибули члени спільноти з парафій Козлівського деканату.

На сцені театралізовано відтворили розважання над славними таїнствами вервиці. «Кожне зернятко – біла троянда до стіп Пресвятої Богородиці, - розповідає духівник спільноти о. Роман Гук. - Їх клали на знак вдячності за небесну опіку. Діти, власне, у розважаннях згадували події на сході нашої країни і просили у Заступниці миру».

Сьогодні спільнота налічує близько 60 членів. З них 27 – учні школи, 30 – студенти, працює 9 аніматорів, які пройшли спеціальні вишколи та сьогодні є надійною опорою для священика.

Духівник о. Роман Гук регулярно проводить духовні зустрічі, заохочує дітей до частої Сповіді та Святого Причастя, бере участь з дітьми у різних вишколах, прощах, поїздках у святі місця, екскурсіях до Львова, Івано-Франківська, Галича, канікулах у Карпатах та «Веселих канікулах з Богом».

прес-служба архиєпархії