Субота, 20 квітня 2024

У Козлівському деканаті відбувся щорічний з’їзд молоді

IMG 53397 червня у с. Росоховатець Козівського району відбувся щорічний з’їзд дітей та молоді Козлівського деканату. Організаторами заходу виступили священики на чолі з деканом Козлівським отцем Романом Гуком.

На початку зібрання відбувся Молебень до Христа Чоловіколюбця, після якого молодих учасників привітала секретар комісії у справах молоді Тернопільсько-Зборівської архиєпархії Оксана Шупер. Далі були представлені мистецькі твори дитячих ти юнацьких колективів, а також сольні номера від дітей із різних парафій деканату.

«Діти старанно готувалися та гарно представили свої номери, - розповідає священик деканату о. Остап Луців. – В організації з’їзду активно допомагали працівники сільського будинку культури та дитячого садка».

Відтак під керівництвом місцевого священика о. Євгена Зарудного та за участю семінаристів Тернопільської духовної семінарії відбулися різноманітні конкурси та забави, діти бавилися ігри, танцювали банси.

Насамкінець було запалено велику ватру, біля якої усі співали патріотичні пісні, а о. Роман Гук подякував кожному за старанну організацію з’їзду.

прес-служба архиєпархїі