Субота, 20 квітня 2024

Потребуючим та переселенцям Тернопільський “Карітас” подарував дари осені

Потребуючі, люди з малозабезпечених сімей, переселенці 29 жовтня отримали пакунки з овочами та крупами від Тернопільського благодійного фонду “Карітас” в рамках акції “Дари щедрої осені”. Таку акцію в “Карітасі” проводять щороку. Цьогоріч вдалося зібрати більше продуктів, відтак більше людей отримали допомогу.

DSCN1418

Ніна Миколаївна з дочкою приїхала у Тернопіль з Горлівки, що на Донеччині рік тому. Жінка каже вижити важко, проте дякує усім небайдужим, які допомагають.

– Дуже дякую і церкві і людям тернопільським. Дуже допомагають, все приносять, я дуже задоволені і дуже вдячна. Хай їм Бог посилає добра за їх добрі серця.

Пані Ользі з Макіївки Донецької області в Тернопільському благодійному фонді “Карітас” допомагають не вперше.

– Отримали вже декілька разів поміч. Це і побутова хімія, і таблетки, мені як пенсіонерці, яка хворіє цукровим діабетом дуже гарні таблетки купили. Всім організаторам і пастору дуже дякуємо, що на нашому шляху в такий складний час зустрілися такі хороші люди, які милосердні, які люблять Бога.

Сьогодні за допомогою людей доброї волі і благодійників у рамках акції “Дари щедрої осені” потребуючі, люди з малозабезпечених сімей, переселенці отримали продуктові пакунки, в яких овочі та крупи від Тернопільського благодійного фонду “Карітас”.

– Сьогодні традиційно ми організували акцію “Дари осені” для всіх потребуючих, а саме людей, які харчуються в нашій їдальні, осіб з проекту “Домашня опіка” вже сьогодні їм розвезли пакунки на дім, для вимушених переселенців та осіб з проекту “Мобільна робота з молоддю”, – каже керівник соціальних проектів Тернопільського благодійного фонду “Карітас” Наталія Масник.

У “Карітасі” дякують усім, хто долучається до благодійних акцій. Завдяки допомозі сотні малозабезпечених родин щоразу отримують матеріальну допомогу.

– Маємо хорошу нагоду поділитися тим, що цього року Господь нам послав. Бо була гарна погода і хороший урожай. Тому маємо нагоду і подякувати тим, хто долучився до цієї акції. В цих пакетах і морква, і буряк, і картопля, і гречана крупа. Для когось може це неважливі речі, але ті люди, які в потребі, цінують все що їм дають, – каже заступник генерального директора Тернопільського благодійного фонду “Карітас” отець Роман Загородний.

DSCN1428DSCN1434

телеканал TV4