П'ятниця, 29 березня 2024

У с. Прошова засновано спільноту «Матері в Молитві»

Цими днями при парафії Успення Пресвятої Богородиці с. Прошова Тернопільського району засновано спільноту «Матері в молитві». Власне на запрошення настоятеля храму о. Михайла Рудака на парафію прибула коодинатор спільноти у Тернопільсько-Зборівській архиєпархії п. Ольга Білик.

100 7036

Після спільної молитви п. Ольга розповіла детально про рух «Матері в молитві», поділилася життєвим досвідом і Божим проводом у її житті. Зустріч стала для присутніх жінок великим духовним поштовхом.

22 травня було урочисто засновано молитовну спільноту «Матері в Молитві». Метою заснування стала потреба молитви за дітей, внуків, правнуків та за Україну. Після Святої Літургії о. Михайло провів молитовний чин прийняття нових членів.

Покропивши матерів святою водою, отець Михайло звернувся до матерів зі словом прохання і заохочення до молитви за своїх дітей, а також молитви за всю парафіяльну молодь та Україну: «Дорогі Матері, ваші молитви мають силу і можливість змінити світ. Щиро просіть Господа Бога і Пресвяту Богородицю, щоб ваші діти були святими, а також моліться за дітей сиріт, які втратили батьків у війні, і щоб Всемилостивий Господь допоміг припинити війну на Сході нашої України».

100 7047повідомив о. Михайло Рудак