П'ятниця, 19 квітня 2024

У Вишнівчику на завершення Декади місійності відбувся духовний концерт

На завершення Декади місійності церкву Різдва Пресвятої Богородиці у с. Вишнівчик з духовним концертом відвідав бр. Пахомій, монах Чину св. Василія Великого. Духовна особа прибула за запрошенням пароха села о. Павла Магаса.

sb2

Брат Пахомій поспілкувався з людьми, пояснив значення церкви і молитви у житті кожної людини. Також обговорив проблеми і помилки, яких допускають люди у храмі. Звернув увагу на одяг і поводження парафіян, дав декілька корисних порад, як залишатися уважним і зосередженим під час Богослужіння. Брат Пахомій привіз із собою ікону Божого Милосердя і духовну літературу. Все це він подарував для храму.

Усі вірні змогли доторкнутися до хреста з мощами святих. Парафіяни уважно слухали навчання брата Пахомія та найбільше усіх вразили його пісні про Боже милосердя і любов, допомогу і підтримку. Кожен вслухався в слова бр. Пахомія, захоплювався його щирістю та відвертістю. А він не втомлювався повторювати слова Івана Павла ІІ: «В Божому милосерді світ знайде спокій, а людина – щастя».

Усі охочі змогли скласти пожертву на монастир, у якому зараз перебуває бр. Пахомій. А на завершення люди приступили до мирування і з благословенням священика розійшлися по домівках.

sb1

повідомила Наталія Бельзецька