Четвер, 28 березня 2024

Що цікавого чекає молодь на прощі у Зарваниці

16-17 липня у Марійському духовному центрі с. Зарваниця відбудеться Загальнонаціональна проща. Десятки тисяч паломників, серед яких багато молоді, прибудуть у відпустовий центр, щоб молитися за мир в Україні. Цьогоріч для молодих паломників готується особлива програма.

zarvanytsya2012 7 01

Спершу, о 16.00, біля парафіяльного храму Зарваниці молодь запрошують до «оази милосердя», де єпископи та священики-місіонарі милосердя уділятимуть Святу Тайну Сповіді. Відтак, о 17.00, відбудеться довгоочікувана зустріч з Блаженнішим Святославом, Главою УГКЦ. Відкритість Предстоятеля УГКЦ, щира та невимушена атмосфера спілкування щороку збирає тисячі молодих слухачів.

А вже опівночі на Співочому полі Зарваниці молодь чекає духовно-мистецька програма у цікавому євангелізаційному форматі. Як повідомляють організатори, про свою участь повідомили найкращі молоді християнські музиканти України у рамках проекту Kerygma Projekt. Спеціально для прощі вони готують нову євангелізаційну музичну програму.

Слід відзначити, що найбільша паломницька група вирушить 15 липня, о 8.00, від Архикатедрального Собору Тернополя. Молодь понесе мощі св. Івана Боска, покровителя молоді, який, за словами Папи Франциска, є взірцевою постаттю для молоді та свідком у Ювілейному Році Божого Милосердя.

Якщо ти молодий і не знаєш, що робити цими вихідними, то гайда у Зарваницю!

 

прес-служба архиєпархїі