Вівторок, 16 квітня 2024

Діти Марійської дружини церкви Христового Воскресіння м. Збаража відпочили у Карпатах

Цьогоріч діти Марійської дружини церкви Христового Воскресіння м. Збаража разом зі своїм духовним провідником отцем Омеляном Колодчаком відкрили відпочинковий сезон в Карпатах.

DSC 2868Кожен ранок розпочинався з підняття національного прапора і виконання гімну. Після чого діти йшли на Божественну Літургію, де всі могли приступити до Святого Причастя і почути духовні науки отця Омеляна. Хористи «Неопалимої купини» разом з братом Максимом Колодчаком співали Літургію. Всі спільно молилися за Україну. Після сніданку першого дня вирушили на гору Маковицю. Там спільно з туристичною групою з Рівного заспівали гімн України.

Після обіду діти мали змогу почути багато цікавого про село Дору, Яремче і взагалі про Карпатську місцевість від місцевого краєзнавця, який, окрім розповідей, заспівав для нас багато своїх пісень, а потім спільно з дітьми співали відомі карпатські пісні.

Другого дня діти відпочили в Буковелі. А ввечері – пісні під гітару. І коли наступного дня задощило, ніхто не сумував. Для дітей влаштували турнір з гирьового спорту зі смачними призами. А потім під керівництвом місіонаря Декади місійності – Тетяни Козар діти влаштовували ігри, танці, квести, банси, українську дискотеку, театральний вечір. По дорозі додому наші туристи відвідали монастир святого пророка Іллі в Яремчі, водоспад, зробили екскурсію Івано-Франківськом. В Кафедральному соборі Святого Воскресіння приступили до мощей Матері Терези.

DSC 3046DSC 3410DSC 4175

повідомила Надія Тхір