Вівторок, 16 квітня 2024

У Кутківцях відбулися "Веселі канікули з Богом"

З 17 по 21 липня на парафії Покрови Пресвятої Богородиці мікрорайону Кутківці міста Тернополя відбувся літній табір для дітей «Веселі канікули з Богом». Участь у іграх та катехизаціях взяли близько 100 дітей. Усі змагалися, танцювали, співали, малювали, займались рукоділлям, а головне разом молилися.

aw2

Кожен день розпочинався зі Святої Літургії, продовжувався піснями, веселими іграми, майстер-класами, цікавими та пізнавальними катехизаціями, бансами та спільною молитвою на завершення дня. Завершальний день табору запам’ятався, як родинне свято для всієї парафіяльної спільноти. Діти разом із батьками, бабусями і дідусями прийшли у вишиванках. Разом молилися Молебень і опісля діти мали змогу ще побігати та позмагатись у веселій грі, потанцювати запальні банси, а потім поласувати смаколиками із солодкого столу, який підготували спільно усі батьки.

А запалення ватри і спільне виконання українських пісень додало у наше свято нотки душевності та родинного затишку. Організувати табір допомагали місцеві аніматори, учасники «Школи християнського аніматора», що діє при Тернопільській духовній семінарії ім. Патріарха Йосифа Сліпого.

aw1aw3

повідомила Марія Цяпута