Субота, 20 квітня 2024

У Петриках відбулися «Веселі канікули» для дітей

«Веселі канікули з Богом», в яких взяли участь діти та молодь с. Петриків, відбулися з 24 по 28 липня при парафії "Всіх святих українського народу", та з 7 по 10 серпня при парафії св. пророка Іллі. Отець Віктор Здеб та отець-мітрат Павло Репела з командою аніматорів та дітьми мандрували Королівством Майнерленд, де зустрічали різних персонажів у сценках та обговорювали їхні добрі та злі вчинки на катехизаціях.

IMG 20170814 221953

Окрім сценок, веселих ігор та бансів, діти брали участь з щоденній молитві під час Святої Літургії, мали можливість приступити до Святої Тайни Покаяння та прийняти Святе Причастя.

Опісля «Веселих канікул з Богом» з 7 по 10 серпня відбулась серепта у с. Зарваниця, гаслом якої було "З Богом у серці". Протягом цих днів діти весело та активно проводили часом з аніматорами в командах. Завдяки о. Віктору, який проводив катехизації, діти більше пізнавали Бога, Його справедливость та любов до кожного з нас. Вечорами за ватрою команди співали пісні та ділилися своїми враженнями від проведеного разом часу.

IMG 20170814 222059

повідомив о. Віктор Здеб