П'ятниця, 19 квітня 2024

Тернопільській парафії УГКЦ св. Івана Богослова презентували соціальний проект благодійного фонду "Карітас"

13 березня в храмі УГКЦ святого Івана Богослова міста Тернополя (проспект Злуки) відбулася зустріч в рамках програми «Підвищення рівня соціальної відповідальності парафій та їх участі у житті громад на місцевому рівні», яку організував Тернопільський благодійний фонд «Карітас». У презентації взяв участь парох храму о. Іван Козій та парафіяни.

at1

Отець Андрій Марчук, директор "Карітас-Тернопіль", представив методичний посібник "Любов'ю служіть один одному" та розповів про важливість й актуальність соціального служіння в житті Церкви. Відтак, сотрудник парафії о. Роман Загородний подякував за зустріч та наголосив, що впровадження соціального служіння ще більше підсилить та удосконалить діяльність парафії.

До слова, парафія св. Івана Богослова активно розвивається. Тут діють Архибратство Матері Божої Неустанної Помочі, Вівтарна дружина «Воїни Христа», спільнота «Діти світла», спільнота «Матері в молитві», недільна школа, Марійська дружина, Тернопільський молодіжний театр «Богослов», редакція парафіяльної газети «Богослов».

at2

прес-служба архиєпархії