Вівторок, 23 квітня 2024

Відбувся День молоді Бережанських деканатів

18 серпня в урочищі «Монастирок» с. Лісники, Бережанського району відбувся з’їзд молоді Бережанських деканатів (північного і південного). Зустріч розпочалась Молебнем до Христа Чоловіколюбця і слова Божого від о. Василя Солонини. Отець Роман Демуш привітав учасників, яких було понад триста п’ятдесят, від імені проводу комісії у справах молоді Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ.

DSC 0248Цьогорічний захід присвячувався Року сім’ї і кожен міг знайти цікаву локацію для себе. Для молоді – лекторії від Михайла Музички "Як любити своє місто" і від о. Богдана Сабало про "Веселі канікули з Богом", куточок читача на тему «Духовні цінності сім’ї», локація Just Dance, спортивні ігри, для дітей діяв ігровий майданчик, а також діяла фото зона для усіх присутніх. Бажаючі могли скористатися з польової кухні, яку підготували військовослужбовці з Бережанської військової частини.

По закінченню лекторіїв розпочав духовний концерт о. Василь Брона. Виконавши під гітару християнські пісні, він ділився думками про зростання у вірі. Вервечкою представлялись номери колективів молодіжних спільнот парафій Бережанського району.

Співорганізаторами заходу була Алла Соколовська, керівник відділу культури Бережанського району, та аніматори з церкви Пресвятої Трійці м. Бережан, між номерами проводили банси і конкурси. Захід завершився спільними піснями навколо ватри і словом подяки від молодіжного провідника о. Віталія Іващука, молитвою і благословенням протопресвітера Бережанського о. Володимира Люшняка.

DSC 0305DSC 0323DSC 0368DSC 0381DSC 0382DSC 0454DSC 0543DSC 0718DSC 0747

повідомив о. Василь Мізюк