П'ятниця, 19 квітня 2024

Товариство "Обнова" прийняло нових членів

21 листопада, в день празника Собору св. архистратига Михаїла та інших безплотних сил, відбувся Чин присяга 5 нових членів Тернопільського міського осередку товариства українських студентів католиків «Обнова». У день, коли члени товариства вшановують свого покровителя – архистратига Михаїла, усі взяли участь у Божественній Літургії в церкві Успення Пресвятої Богородиці спільно зі своїм духівником о. Володимиром Дарморісом та о. Сергієм Гончаровим.

h1«Вступаючи цьогоріч до «Обнови», Святий Дух розпалив вкотре серця молодих хлопців та дівчат, які присягнули перед лицем Господа Бога поглиблювати знання правд віри, бути вірним УГКЦ, сумлінно виконувати обов'язки члена спільноти, зростати у святості, наслідуючи життя святих та плекати традиції української землі, - розповідає Зеновій Літинський. - Складаючи цю присягу, ми усвідомлюємо, що не ми вибрали Христа , але Він нас ,щоб усюди, де б ми не були, особливо серед студентської молоді , своїм життєвим прикладом бути Його свідком».

«Ми висловлюємо щиру подяку усій номінаційній комісії, голові товариства та нашому духівнику о. Володимиру Дарморісу, що впродовж року формували нових членів в дусі християнської спільнотної родини», - додав Зеновій Літинський.

h2h3повідомив Зеновій Літинський