Субота, 20 квітня 2024

Митрополит Василій благословив великодні дари для військових та потребуючи тернополян

Цими днями архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій Семенюк благословив понад 2 тони продуктів та великодніх страв для військових на передовій і продуктові набори для потребуючих мешканців Тернополя. Продукти зібрано старанням курії Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ, священників та жертводавців. Військовим доставлять великодні дари дві групи капеланів, які відбули з духовної місією у зону бойових дій: першу групу очолює єпископ-помічник Теодор Мартинюк, другу – ректор Марійського духовного центру «Зарваниця» та економ архиєпархії о. Володимир Фірман.

vel 4Також понад 550 продуктових наборів, освячених архиєпископом Василієм Семенюком отримали з нагоди Великодніх свят підопічні «Карітас-Тернопіль» і самотні люди похилого віку Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ. Вірні прибули, щоб отримати пакунки особисто, іншим буде доставлено працівниками «Карітас-Тернопіль».

Митрополит Василій поблагословив кожного та побажав міцного здоров'я, сил і радісних празників. Продуктові набори "Великодній кошик" зможуть отримати як літні люди, які є під опікою в проекті "Домашня опіка", так і діти, молодь проекту "Молодь з інвалідністю – життя в повноті", "Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю в Україні", а також різні категорії людей, які є користувачами фонду "Карітас Тернопіль".

vel 5vel 6vel 7vel 2vel 3vel 1vel 8пресслужба архиєпархії