Четвер, 25 квітня 2024

Члени групи взаємодопомоги та психологічної підтримки родин полеглих Героїв Тернополя відвідали Золочів

Цими днями в рамках проекту Департаменту військового капеланства Патріаршої курії УГКЦ “Трирічна програма УГКЦ психологічної опіки і соціального відновлення жертв війни у східній Україні” була організована зустріч та екскурсійна програма для групи взаємодопомоги та психологічної підтримки родин полеглих Героїв міста Тернопіль.

f2Захід розпочався з Божественної Літургії та панахиди за упокій загиблих Захисників України, яку очолив головний військовий капелан Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ о. Микола Квич. Після спільної молитви зустріч продовжилася спілкуванням з психологом Олегом Гуковським та духівником о. Миколою Квичем на тему “Відкрите серце”.

Другою частиною заходу стала екскурсійна програма до міста Золочів, що на Львівщині. Тут родичі полеглих українських Героїв відвідали Золочівський замок, завітали до храму Блаженного Миколая Чарнецького УГКЦ, побували у соляній кімнаті, пекарні та сироварні. Екскурсію для групи провів парох храму та військовий капелан УГКЦ о. Михайло Сукмановський.

У організації та проведенні заходу також взяла участь координатор даного проекту, працівниця Департаменту військового капеланства Патріаршої курії УГКЦ та матір полеглого бійця – Наталія Дубчак.

f1f3пресцентр Департаменту військового капеланства ПК УГКЦ