Четвер, 18 квітня 2024

«Веселі канікули з Богом» в Івачеві Долішньому та в Івачеві Горішньому

На парафіях Святого Апостола і Євангелиста Луки с. Івачів Долішній та Святого Воскресіння Христового с. Івачів Горішній Тернопільського району відбулися «Веселі канікули з Богом». Їх провели студенти Тернопільської духовної семінарії імені Патріарха Йосифа Сліпого Ярослав Сухий та Любомир Безносий. У проведенні цього дитячого свята семінаристам допомагали аніматори з Тернополя Софія Павловська, Вікторія Білоган, Софія Свитак та наша парафіянка, учителька Тернопільського навчально-виховного комплексу № 6 Марія Когут.

10У «Канікулах з Богом» взяли участь більше сорока дітей різного віку, які були поділені на дві команди. Кожен день розпочинався Святою Літургією або молебнем, після чого брати-семінаристи та аніматори проводили з учасниками цього незвичайного дитячого табору різноманітну, цікаву духовну програму. Тут відбувалися і катехизація на тему «Божі і моральні чесноти», і різні інтерактиви: банси, ігри, майстерка тощо. Діти вивчили і співали духовні пісні, грали у футбол та волейбол, одним словом раділи, веселилися і, звісно, не забували про молитву.  Свято завершилося великою «ватрою», біля якої теж відбулася цікава і весела програма та смачна вечеря, яку приготували матері для дітей.

Діти і батьки щиро дякували семінаристам та аніматорам за влаштоване для них п’ятиденне веселе і захоплююче свято та запрошували їх і в наступному році знову приїхати до них. Висловлюємо велику вдячність місцевим підприємцям Юрію Климуку, Василю Пилипчуку за спонсорську допомогу у проведенні свята та власникам магазинів з Івачева Долішнього за солодоші та інші продукти для святкового столу.

4

111316повідомив о. Орест ГЛУБІШ