Субота, 20 квітня 2024

"Веселі канікули з Богом" об'єднали дітей 3 парафій Збаражчини

На парафіях Покрови Пресвятої Богородиці сіл Кретівці і Грицівці та святого великомученика Юрія м. Збараж відбулися «Веселі канікули з Богом». Захід відбувся під проводом о. Андрія Парастюка та при помочі студентів Тернопільської духовної семінарії імені Патріарха Йосифа Сліпого Івана Лопушинського та Дмитра Телев'яка, а також місцевих аніматорів.

zb4У «Канікулах з Богом» взяли участь більше вісімдесяти дітей різного віку, які були поділені на три команди. Кожен день розпочинався Святою Літургією, після чого брати-семінаристи та аніматори проводили з учасниками дитячого табору духовну і розважальну програму. Тут відбувалися і катехизація на тему «Святі Тайни», і різні інтерактиви: банси, ігри, майстерка тощо.

Діти вивчили і співали гімн, духовні пісні, грали у футбол, раділи, веселилися і, звісно, не забували про молитву. Свято завершилося святковим солодким столом, до якого спричинилися батьки дітей, а також місцева власниця магазину п. Уляна, яка щедро давала різне печево, воду і все що було потрібно. Також п. Володимир зі Збаража зробив щиру пожертву, за що їм щира подяка.

Діти і батьки щиро дякували о. Андрію семінаристам та аніматорам за влаштоване для них чотириденне веселе і захоплююче свято, яке залишиться у їхній пам'яті назавжди. zb3

zb2zb1повідомив о. Андрій Парастюк