Четвер, 18 квітня 2024

У Великоглибочанському деканаті започатковано спільноту дружин священників

У суботу, 13 листопада, з благословення архиєпископа та митрополита Тернопільсько-Зборівського УГКЦ Василія Семенюка, у Великоглибочанському деканаті започатковано спільноту дружин священників.

y3Зустріч відбулася в с. Великі Гаї у храмі Пресвятого Серця Христового під проводом отця декана Романа Гриджука. Отець-декан очолив Молебень до Пресвятої Богородиці та звернувся до присутніх із духовним словом, у якому наголосив на важливості любові до Бога, до дружини/чоловіка та до Церкви. Також було запрошено о. Пантелеймона із згромадження отців-францисканів, який поділився досвідом спілкування з подружніми парами, розповівши, якою важливою є увага одне до одного, вміння чути іншу людину та не втрачати того юнацького, щирого почуття.

Відбулася також молитва на вервиці за дари Святого Духа та ласку бути добрими і відкритими у своєму служінні. Опісля зустріч перейшла в душевне спілкування за горнятком кави і визначенням подальшої діяльності. Напрямком діяльності їмості обрали молитву та соціальне служіння, а також ділення досвідом одне з одним.

y2y1y4пресслужба архиєпархії

повідомив о. Володимир Гоцко