Субота, 04 травня 2024

У храмі великомучениці Теклі відбулися реколекції з нагоди Року Божого милосердя

З 10 по 12 квітня на парафії святої великомучениці Теклі, що у Тернополі, відбулися великопосні реколекції. Проповідник Року Божого милосердя Тернопільсько-Зборівської архиєпархії о. Ігор Махніцький розважав на темою "Милосердні як Отець".

d2

У своїх науках, які базувались на трьох Ісусових притчах з Євангелії від Луки, отець-реколектант наголосив на тому, що " Бог - є Лікар, Який своєю Любов’ю і Милосердям перев’язує не тільки рани нашого тіла, але і зцілює кожну душу, поранену гріхом. Ісус - найкращий Пастир, Який готовий залишити всі овечки зі своєї кошари і йти шукати ту єдину, яка відійшла і заблукала, заплуталась у тенетах гріхів".

Настоятель храму о. Андрій Дахим закликав вірних наслідувати Христа, проявити свою любов та милосердя, долучаючись до ініціатив та заходів, які проводять волонтери парафії, служачи молитвою хворим, які тимчасово перебувають у міській лікарні №2.

Чимало вірних скористалися з Тайни Сповіді та відразу могли відчути дотик Милосердного та Люблячого Бога до їх душі, серця та тіла. На кінець реколекцій отці відслужили Молебень до Христа милосердного та прочитали молитви на оздоровлення в часі недуги. Отець Ігор Махніцький поблагословив усіх присутніх на благодатне завершення часу Великого посту та побажав особливої радості, миру та любові у Світлий празник Воскресіння Христового.

d1

повідомив о. Андрій Дахим