Субота, 18 травня 2024

150 дітей взяли участь у таборі «Веселі канікули з Богом» в смт. Козлів

З 15 по 19 серпня на парафії Вознесіння смт. Козлів (Козлівський деканат) проходили «Веселі канікули з Богом» на тему «Блаженні милосердні». Близько 150 дітей із Козлова щодня, впродовж тижня розпочинали свій день із Святої Літургії на якій діти приступали до Святого Причастя.

IMG 5569

Кожен день проходив за певним графіком, складеним аніматорами. Потім вивчали нові пісні, танці, банси, з особливим захопленням брали участь в малих та великих іграх, різних квестах.

Впродовж тижня «Веселих канікул з Богом» брат-семінарист Володимир Гочко, аніматор Роман Гладкий та інші місцеві аніматори намагалися допомогти дітям зрозуміти, що можна весело і корисно провести час не тільки перед екраном комп’ютера, а й будучи в контакті з друзями, батьками, церквою, Богом.

IMG 5894

Протягом усього табору діти мали можливість вивчати та танцювати нові банси, ігри, пісні та слухати катехизаційні науки, тим самим проводячи своє дозвілля в радості та без гріха, а також приступати до Сповіді та Святого Причастя.

Оскільки цей рік є приуроченим Божому Милосердю, то і основна увага під час катехизації зверталася на діла милосердя для душі і тіла.

На завершення «Веселих канікул» всіма учасниками табору був організований святковий виступ, де діти мали змогу продемонструвати свої таланти. Також всі присутні були запрошені до солодкого столу.

Організувати табір о. декану Роману Гуку допомагали місцеві аніматори, учасники «Школи Християнського Аніматора», що діє при Тернопільській Вищій Духовній Семінарії ім. Патріарха Йосифа Сліпого.

IMG 5924IMG 5947

повідомив о. Остап Луців,

прес-секретар Козлівського деканату