Субота, 20 квітня 2024

Митрополит Василій Семенюк здійснив Чин священничого Парастасу за о. Любомиром Малоїдом

Сьогодні, 5 квітня, архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій Семенюк здійснив Чин священничого Парастасу за новопереставленим ієреєм о. Любомиром Малоїдом. Щоб віддати шану померлому, творити молитву за упокій його душі та підтримати їмость Віту, зібралися десятки священників, парафіяни, друзі та родина. У храмі Блаженного Якима Сеньківського відбулася Панахида, а, відтак, тіло було доставлене до церкви Пресвятого Серця Христового с. Великі Гаї (Тернопільський район), Великоглибочанського деканату. Саме тут о. Любомир 27 вересня 2020 року отримав ієрейські свячення з рук кир Василія Семенюка.

frt 05Отець Любомир Малоїд відійшов у вічність сьогодні, 5 квітня, на 24 році життя, після тривалої хвороби. Священнослужитель виконував уряд настоятеля і будівничого храму Блаженного Якима Сеньківського та сотрудника храму Пресвятого Серця Христового с. Великі Гаї.

Завтра, 6 квітня, о 10.00, високопреосвященний Василій очолить заупокійну Святу Літургію і продовжить Чин священничого Похорону.

пресслужба архиєпархії