Субота, 20 квітня 2024

Військові ЗСУ на Луганщині отримали пасхальні подарунки від вірних Тернопільсько-Зборівської архиєпархії

Єпископ Теодор Мартинюк разом із семінаристами Тернопільської духовної семінарії, перебуваючи з духовною місією на Луганщині, відвідали 7 місць дислокації військових ЗСУ. Кожного разу відбувалася молитва і привітання військових з Воскресінням Христовим. Були роздані подарунки, які передали вірні і духовенство Тернопільсько-Зборівської архиєпархії.

IMG 1446

Збірку великодніх дарів організував митрополит Василій разом із отцями-деканами. Військові отримали близько тисячі літрів вареників, десятки кілограм крашанок, яєць, пасок, м'ясних виробів та консервованих овочів, солодощів, домашніх смаколиків та інших продуктів. Всього військовим було роздано більше як дві тони продуктів, щедро зібраних вірними.

«Перебуваючи далеко від рідних, завдяки спільній молитві з єпископом, священником та семінаристів, військові могли хоч частково відчути свято. Вони щиро вдячні всім за молитву, пам'ять про них та підтримку, яка кожного разу додає їм сили і наснаги», - розповідає владика Теодор.

У відвідинах частин ЗСУ гостей з Тернопільщини супроводжував о. Сергій Паламарчук адміністратор парафій у м. Лисичанськ та селах Муратове і Капітанове.

IMG 1429IMG 1423IMG 1566IMG 1589IMG 1615IMG 1637IMG 1673IMG 1676IMG 1679