Субота, 20 квітня 2024

У Зарваниці митрополит Василій рукоположив 2 священників

Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолив архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій Семенюк відбулася у неділю, 5 вересня, на подіумі Марійського духовного центру «Зарваниця».  Йому співслужили ректор Марійського духовного центру о. м. Володимир Фірман, сотрудник МДЦ «Зарваниця» о. Андрійй Шалай, о. Віталій Тарасенко, який служить у Італії,  викладач ТВДС о. доктор Ігор Драпак та інші священнослужителі.

IMG 2859

Також у цей день до душпастирської родини Тернопільсько-Зборвської архиєпархії приєдналися два нововисвячені ієреї. Під час Богослужіння митрополит Василій уділив Святу Тайну Священства випускнику Тернопільської вищої духовної семінарії імені Патріарха Йосифа Сліпого, докторанту богослов’я при Папському Селезіанському університеті в Римі диякону Святославу Титуляку та випускнику Тернопільської вищої духовної семінарії імені Патріарха Йосифа Сліпого диякону Роману Підгайному. Після Літургії архиєпископ щиро привітав новопоставлених отців, бажав бути добрими і ревними у служінні Господеві.

Відтак о. Святослав від свого імені та імені о. Романа висловив подяку святителеві  за духовний супровід на шляху до Священства, батьківську мудрість і опіку, подякував ректорату Тернопільської  духовної семінарії, адміністрації Марійського духовного центру, рідним та друзям.

IMG 2865IMG 2876https://zarvanytsya.org/