Субота, 20 квітня 2024

У Зарваниці відбувся другий тур реколекцій для їмостей

Другий тур реколекцій для дружин священників Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ відбувся з 10 по 12 вересня у Марійському духовному центрі «Зарваниця». З благословення архиєпископа і митрополита Василія Семенюка  особливий час духовної віднови у святому місці пережили більше ста добродійок.

IMG 2992Як і минулого разу науки для їмостей виголошував досвідчений  реколектант о. Василь Іванів, ЧНІ, місіонер Божого милосердя, який своїм життям показує, як потрібно жити згідно з Божим Словом. Отець на прикладі Святого Письма розкрив цікаві теми: «Бути людиною», «Бути добрим християнином», «Вірні у покликанні» й «Про Небо». Також о. Василь ділився власним досвідом, розповідав про знаменні події, які стали особливими в його духовному житті. Під час перебування у відпустовому центрі добродійки мали нагоду приступати до святих Тайн Покаяння і Євхаристії, брали участь у Святій Літургії, молилися вервицю й Хресну дорогу, а на завершення отримали повний відпуст.

У суботу відбулася зустріч учасниць реколекцій з митрополитом Василієм. Архиєпископ привітав всіх учасниць, уділив архиєрейське благословення , також доручив створення деканальних спільнот дружин священників, які б допомагали у служінні й молитві на добро нашої Церкви.

IMG 2964IMG 2946https://zarvanytsya.org/