Четвер, 18 квітня 2024

Митрополит Василій рукоположив двох ієреїв та диякона

У суботу, 11 вересня, в Марійському духовному центрі «Зарваниця» архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій Семенюк уділив  ієрейські свячення випускникам Тернопільської вищої духовної семінарії імені Патріарха Йосифа Сліпого дияконам Олегу Максиміву та Дмитру Залипському, також митрополит рукоположив у диякони випускника Тернопільської духовної семінарії Степана Іванчика, який також завершив навчання у Папському Латеранському університеті.

IMG 3070Свячення  митрополит здійснив під час Архиєрейської  Літургії на подіумі Марійського духовного центру, у співслужінні адміністратора малої базиліки Зарваницької Матері Божої о. м. Дмитра Квича, ректора ТВДС ім. патріарха Йосифа Сліпого о. Івана Римара, викладача ТВДС о. доктора Ігоря Драпака та інших священнослужителів.

Після Богослужіння архиєпископ привітав новопоставлених ієреїв та диякона, побажав бути добрими, ревними, високодуховними особами по дорозі до святості. Також в цей особливий день їх вітали рідні, близькі та друзі, якеі зібрались у спільній молитві в Зарваниці.

IMG 3081IMG 3089https://zarvanytsya.org/