Четвер, 25 квітня 2024

Відбувся з'їзд молоді Великоглибочанського деканату

"Ми йдемо з Христом" - під таким гаслом 19 вересня у селі Великі Гаї священики Великоглибочанського деканату провели з’їзд молоді. Розпочалося дійство з Молебня до Пресвятої Богородиці. Духовні отці молилися не тільки за дітей та Боже благословення для них, а також за зцілення всіх хворих, за наших медиків, воїнів, за мир в державі.

b2Після молитви відбувся похід до пам’ятника Тараса Шевченка, де і поклали квіти. У народному домі, після реєстрації, кожна парафія мала своє представлення: хтось співав, розказував вірші, а хтось веселив гуморесками. Частина дітей мали можливість взяти участь в майстер класах з виготовлення свічок, рукоділля з паперу , малювання на склі і розіграші призів.

Серед духовних наук, які проводили душпастирі о. Роман Кузьменко, о. Роман Демуш,  звертали увагу нашої молоді саме на важливість людського життя з Христом і в Христі, також о.-декан Роман Гриджук мав представлення катехизму для молоді, о. Петро Половко декламував свої вірші, а о. Василь Брона під супровід гітари виконував свої пісні.

Після урочистих частин наших дітей зігрівали теплими стравами: смачним борщем  і пловом, які були зварені на вогнищі в казанах,  гарячим чаєм з смаколиками і фруктами.

Завершенням всієї програми були голуби, яких запустили в небо як символ миру і добра. Після подячної молитви і благословення о. Романа Гриджука молодь, наповнена приємними емоціями,  роз’їхалася по домівкам.

b3b4b5b1повідомив о. Віктор Здеб