Вівторок, 16 квітня 2024

Митрополит Василій Семенюк вручив церковні нагороди о. Володимиру Шмигелю та о. Івану Яцику

11 лютого відбулися душпастирські відвідини архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського УГКЦ Василія Семенюка парафій с. Ангелівка та смт. Великі Бірки (Тернопільський район). У ході візитів архиєрей відслужив Молебні до Христа Чоловіколюбця та духовним словом підтримав паству у нелегких обставинах війни.

nah 01Настоятеля храму с. Ангелівка о. Володимира Шмигеля архиєпикоп відзначив церковною нагородою – золотим хрестом. Таку ж нагороду отримав о. Іван Яцик, настоятель храму у смт. Великі Бірки. Кир Василій подякував кожному священникові за старанну душпастирську працю на благо Церкви Христової.

nah 02Також цими днями митрополит Василій завітав до громади с. Малий Ходачків, де душпастирює о. Василь Сліпчук. У с. Панасівка відбулася Архирейська Свята Літургія у співслужінні місцевого священники о. Михайла Придатка, (він же душпастирює у с. Чорний ліс). Також архиєрей благословив громаду с. Гаї Розтоцькі, де душпастирює о. Григорій Мисан. Тут відбувся Молебень до Христа Чоловіколюбця та спільна коляда із вірними парафії.

пресслужба архиєпархії