Середа, 24 квітня 2024

600 великодніх пакунків для потребуючих зібрали та роздали у Тернопільському «Карітасі»

Великдень. День, який об’єднує людей та дарує віру у диво. 600 великодніх подарунків цьогоріч зібрали у благодійному фонді “Карітас”. Їх отримали малозабезпечені сім’ї, старенькі та одинокі люди, а також переселенці, які мешкають у Тернополі.

deВідчути радість світлого Христового Воскресіння не зважаючи ні на що. Саме така мета благодійної акції “Великодній кошик”. Її ось уже 28 років поспіль проводять у Тернопільському “Карітасі”.

Безкоштовно роздають великодні пакунки у “Карітасі” малозабезпеченим жителям Тернополя та області. Зокрема, для підопічних з благодійної їдальні, проекту “Домашня опіка”, а також переселенцям.

Цьогоріч такі великодні пакунки отримало 6 сотень нужденних людей. В кожен пакетик увійшли найнеобхідніші продукти — це паска, ковбаса, олія, консерви та солодощі.

“Мета акції — зібрати ті великодні пакунки для потребуючих людей насамперед нашого міста, які є вразливими, які не мають змоги собі придбати вдосталь харчів. Аби вони насправді відчули ту радість світлого Воскресіння Христового”, — каже директор тернопільського благодійного фонду “Карітас” отець Роман Загородний.

Вже отримала свій великодній пакунок із продуктами пані Леся. Нам розповідає, не у всіх є змога зараз придбати усе необхідне для освячення у храмі. Більше дізнавайтеся із сюжету.

https://t1news.tv/