Субота, 04 травня 2024

На парафії святих апостолів Петра і Павла смт Дружба відбувся з'їзд молоді Микулинецького деканату

6 серпня на парафії святих апостолів Петра і Павла смт Дружба відбувся з'їзд молоді УГКЦ Микулинецького деканату на тему: "Марія встала та пішла швидко" (Лк 1, 39). 

Святкування розпочалося молебнем до Богородиці, який очолив декан Іван Зозуля у співслужінні священників деканату. У зверненні до молоді отець Іван наголосив на потребі свідчення Євангелії власним життям.

Після молебня отець Іван вручив подячні грамоти усім тим, хто допоміг в організації та проведення деканального дня молоді.

Неймовірні емоції також переповняли усіх присутніх під час мініфутболу між священниками Микулинецького деканату.

Опісля відбулися інтелектуальні тематичні локації. Першу локацію провів о. д-р. Віталій Козак на тему: "Історія Почаївської Лаври".  Другу локацію провів о. д-р. Андрій Говера на тему: ''Участь християнина у Святих Тайнах у підпільній Церкві''. Діяла і третя локація, яку провів о. Йосафат Фітель, ЧСВВ на тему: "Слово Боже у житті св. священномученика Йосафата Кунцевича''.

Після тематичних локацій у холі школи відбувся духовно-патріотичний концерт, який "Молитвою" розпочав заслужений артист України Василь Хлистун. Учасниками концерту також були український фольк-гурт «Настасівські музики», авторка власних пісень Ольга Монастирська.

Завершився з'їзд молоді розіграшем подарунків від отця-декана та подячною молитвою.