Субота, 04 травня 2024

Теребовлянський та Зарваницький деканати провели День молоді

24 серпня відбувся з’їзд молоді Теребовлянського та Зарваницького деканатів. Зустріч відбулася в м. Теребовля. Після реєстрації та спільної молитви в церкві св. Миколая, учасники перейшли на міський стадіон «Колос», де їх очікувала приємна зустріч з духівником Міжнародної реколекційної спільноти «Подружні зустрічі» о. Андрієм Пиптиком, який дав науку на тему «Відносини хлопця і дівчини: як будувати стосунки».

2Після зустрічі з о. Андрієм молодь розділилась на дві групи – хлопці і дівчата. Для дівчат відбувся цікавий та захоплюючий майстер-клас по догляду за волоссям та зовнішнім виглядом з стилістом зачісок п. Ольга Апостол, який закінчився вікториною з призами.  Для хлопців відбувся турнір з міні-футболу, в якому взяли участь чотири команди: одна команда священників та три команди хлопців.

Після майстер-класу та футболу молоді люди мали духовну зустріч з дияконом Пахомієм з Херсону. Продовженням святкування став патріотичний концерт від працівників культури м. Теребовля. Святкова зустріч закінчилась спільною молитвою «Боже великий єдиний» та переглядом фільму під відкритим небом.

3468913повідомляє о. Богдан Винницький