Субота, 04 травня 2024

У Великобірківському деканаті провели деканальний День молоді

26 серпня об’єднані молитвою за мир в Україні, дівчата та хлопці Великобірківського деканату у супроводі отців взяли участь у деканальному зʼїзді молоді у с. Грабовець Великогаївської громади. Для учасників підготували патріотична концертна програма, різноманітні фотозони, кавуни, смачна польова кухня, гостинці від місцевих господинь та локації християнських спільнот, а на завершення - змагання між парафіями, запалення ватри та багато інших розваг для учасників.

зображення viber 2023 08 27 00 31 00 470Велика вдячність організаторам отцю-декану Михайлу Пинязі і священникам та усім, хто доклав багато зусиль та праці, щоб наша молодь могла відпочити з користю. Щира подяка усім учасникам мистецької програми, гостям і усім запрошеним.

На захід завітали представник молодіжної комісії у справах молоді Тернопільської Зборівської архиєпархії УГКЦ отець Орест Павліський та представники «Карітасу», організації «Українська молодь - Христові», товариства українських студентів-католиків «Обнова» та представники Міжнародної антинаркотичної асоціації м. Тернопіль. І особливий гість - о. Юрій Тихий.