Субота, 27 квітня 2024

Тернопільські капелани доставили військовим 3 позашляховики та квадрокоптер

Дбаючи про наших захисників та захисниць у Збройних Силах України, архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій Семенюк у котре благословив духовну місію серед них. Цього разу подорож розпочалася з благословення автомобілів та капеланів-волонтерів: отців Романа Дутчака, Тараса Зрайчика та Олександра Фарелюка, також волонтера Данила Дутчака.

photo 2023 10 30 23 27 36Впродовж тижня отці відвідали з молитвою та духовною підтримкою військових, які дислокуються на Лиманському та Бахмутському напрямках. Окрім необхідних технічних речей, приємних та смачних смаколиків, було передано 3 евакуаційні автомобілі з високою прохідністю для особливих потреб воїнів, а також квадрокоптер Mavic3t з тепловізійною камерою.

Особливі слова вдячності кожному жертводавцю, який підтримує ЗСУ, зокрема: особисто митрополиту Василію, Юрію Левковичу, сімʼї священника Володимира Козака, парафіям храму Пресвятої Тройці м. Тернопіль, парафії Пантелеймона Цілителя м. Тернопіль, парафії бл. свящмуч. Омеляна Ковча с. Підгородне, парафії св. Архистратига Михаїла с. Максимівка (Збаразький район) та асоціації «Покрова» з м. Генуя (Італія), якою провадять голова Олег Сагайдак та отець Віталій Тарасенко.

пресслужба архиєпархії