Субота, 27 квітня 2024

Теребовлянська школа отримала благословення у день свого ювілею

27 лютого Теребовлянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 святкувала 70-у річницю заснування закладу.

QyawУ події взяли участь настоятель храму св. Миколая Чудотворця м. Теребовлі о. Іван Сивак, о. Ігор Сип’як, які благословили навчальний заклад, педагогічний та учнівський колективи. З подякою за співпрацю зі школою у вихованні дітей виступив отець Іван.

Про досягнення навчально-виховному процесі говорила директор школи Макарик Світлана Романівна. Про історію школи з початку її заснування розповіла вчитель Денісова Людмила Петрівна.

Спогадами про школу поділилися колишні директори школи: Тетяна Медвідь, яка очолювала школу з 1978 р. по 1986 р., Михайло Пасіка, який очолював школу з 1986 р. по 2012 р., випускники школи.

На святі також були присутні: депутат Верховної Ради України Люшняк Микола Володимирович, голова районної державної адміністрації Ништа Юрій Михайлович, голова районної ради Смільський Ігор Михайлович, голова міської ради Поперечний Сергій Іванович, директори міських шкіл, методисти відділу освіти Теребовлянської РДА, директор центру позашкільної роботи для дітей та юнацтва, директор школи мистецтв, випускники школи з 1957 року.

 

повідомила секретар школи Галина Урбанська