П'ятниця, 26 квітня 2024

hr 2024 za

Новини

«З нагоди хрещення Русі-України засяє ще один Світильник Віри князя Володимира», - Блаженніший Святослав

pz 19Прибути на освячення Патріаршого собору Воскресіння Христового, щоб оновити свій особистий Світильник Віри, закликав Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав (Шевчук) у відеозверненні з Лівого берега Дніпра.

«Тут, на святих київських горах, на берегах древнього Дніпра-Славутича, по-особливому відчувається глибина української душі і ширина українського світу. Тут, з нагоди хрещення Русі-України, засяє ще один Світильник Віри князя Володимира. Як Світло від Світла, буде освячений наш Патріаршй собор Воскресіння Христового. Як серце нашої Церкви», - наголошує Предстоятель Церкви у відеозверненні.

Блаженніший Святослав запрошує усіх вірних, усіх віруючих людей прибути на це свято, «щоб оновити свій особистий Світильник Віри».

«Христос навчає: «Я є Світло Світу. Хто йде за мною, той не блукає у темряві, але має світло життя», - завершує відеозвернення Першоієрарх Церкви.

Нагадаємо, що освячення Патріаршого собору Воскресіння Христового звершиться 16-18 серпня 2013 року Божого у Києві.

З докладною програмою Всецерковної прощі до Патріаршого собору Воскресіння Христового УГКЦ можна ознайомитися тут. http://ugcc.org.ua/news_single.0.html?&tx_ttnews[tt_news]=11754&cHash=2afe78d76c9dc1992ba4f659bbb90cfd

Публікації "Божого сіяча"

Приєднуйтесь до нас

 

Відеогалерея

pop